VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagslistan

Hallå Måndag! Idag är det en speciell dag, det är skolstartsmåndag och skolorna startar. Min äldsta dotter börjar 3an och min yngsta börjar 2an. Alltså inga jättesmåbarn längre, de blir större, de blir äldre. Inte speciellt skoj att inte hänga med, men ändå är jag så stolt över de tjejer de börjar formas till. Jag är redo för det nya läsåret, har skiftat om mina egna intressen för att ha tid och finnas till för barnen och deras läxor, för det här halvåret kommer att bli tuff.

tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

🙏🏾 .. det har gått bra i helgen trots tusen tankar i huvudet. Jag har så mycket att försöka ta ställning till att jag inte kommer någon vart. Men jag tror det börjar närma sig ett slut.

🙏🏾 .. jag har en fin kontakt med mina föräldrar, med min släkt, så många som inte har det men jag har fått lära mig fina värderingar av min familj och är otroligt tacksam för det.

🙏🏾 .. jag fick vakna upp idag, får andas, får finnas på denna värld, får se mina barn, krama de, pussa de, ta de till skolan på sin första dag denna termin och finnas där samtidigt som jag har världens bästa jobb som tillåter mig ha den friheten. Jag är tacksam för så mycket.

➡️ Mål denna vecka:

  • Ha morgonträning 4 dagar denna vecka
  • Läsa ur min bok 5 mornar denna vecka

Nu är det dags att kicka igång denna måndag och nya veckan. Ny vecka, nya möjligheter, jag älskar den frasen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig