VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

Hallå alla ni fina, det är måndag och ny vecka! Hur känns det? Jag tycker det känns härligt för vi har två till som kommer in till kontoret idag så det känns härligt. Sen känns det ännu mer underbart att ha rutinen att träna på morgonen, att gå upp tidigt på morgonen och ha så mycket tid på något sätt. På kvällarna efter 21:00 så gör man inget speciellt, varken produktivt eller vettigt så man kan lika gärna gå och lägga sig tidigare och gå upp tidigare. Nu går jag inte och lägger mig 21:00 men nästan, mitt mål är att vara i säng 21:30 och sova 22:00 så att jag kan orka upp 5:30 och träna 06: 00 varje morgon. Det gick bra förra veckan så jag testa denna vecka med. Känslan är underbar, lugnet blir ett faktum i min kropp och humöret blir bättre.

tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

🙏🏾 .. jag kommer mer och mer till insikt hur jag vill leva, hur jag vill ha min vardag, hur jag vill se mig själv i mitt liv och min vardag. Jag älskar känslan över att komma mer närmre mig själv, att veta vem jag är, att vara mer säker på vad jag vill.

🙏🏾 .. jag har en man som delar mina mål och drömmar, som delar mina visioner och som istället för att vara ett hinder för mig, är en pushande hand mot min rygg som tror på mina idéer (precis som min pappa alltid också gjort) och kämpar tillsammans med mig. Jag älskar det, att inte vara själv i det jag gör.

🙏🏾 .. mina barn är så lätta som de är, de hakar på de med, i mina idéer, mina tankar, mina drömmar. De har sin vilja och ibland säger de ifrån och är inte överens om mina tankar men i mina drömmar just nu, är de helt på banan och pushar mig de också. :)

 

Nu är det dags att kicka igång denna måndag och nya veckan. Ny vecka, nya möjligheter, jag älskar den frasen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig