VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

Hello Monday! Det är sista dagen här i Sverige för några veckor, vi ses i mitten av juli igen. Men vi på bloggen ses ju hela tiden så gott jag kan. Jag är sämst på att blogga utomlands men jag måste ju bli bättre.
Idag är det ju måndag och jag är ledig, hela familjen är lediga och vi packar ner det sista, ringer taxi och skriver ut papper.
tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

💛 ..det är semester för mig, det är verkligen semester, ledigt och det känns underbart.

💛 .. vi åker snart till Colombia, ska få träffa mina underbara släktingar igen, jag är så glad, så tacksam att jag kan göra det.

💛 .. mina kollegor, faktiskt så är jag tacksam för de vänner jag fått via det här jobbet. Aldrig har jag haft det så bra, men jag älskar de alla. Så mycket uppskattning och jag märker hur mycket jag tycker om de eftersom jag saknar de, jag längtar redan efter de och ville nästan in och äta lunch med de också men insåg att jag inte hinner för jag har mycket att göra idag. Men det säger mig hur mycket jag tycker om de och hur mycket de har kommit att betyda för mig. Tacksam.

Jag önskar er alla en underbar måndag.


Annons

Kommentarer


  1. Anonym 1 juli, 2019 on 16:16 Svara

    Önskar dej en härlig semester. Columbia låter så spännande. Ja vi ska visst få regn så du åker rätt tid. Ha det fint med din fina familj. Och ta hand om er. Kram.😊🍧🍒

    • ♡ Diana ♡ 5 juli, 2019 on 04:06 Svara

      Anonym: Tack snälla!! Det har gått bra och vi har det jättefint. :) Hoppas du får en fin sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig