VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

God morgon Måndag, denna måndag tog det emot att komma in till kontoret. Vi har haft det riktigt skönt med familjen så jag ville inte att helgen skulle ta slut. Men snart är det helg igen, tiden går så snabbt och den här veckan är slapp men ändå inte. Vi har fått beordrad övertid och ändå är det skolavslutningar och grejer. Jisses, hur ska det gå?  Men jag tar det som det kommer, livet är till för att njutas och inte stressa ihjäl sig, allt löser sig. 😉

 

tacksam-livet-life-strong-latina-beautiful

💛 ..jag hade möjligheten att få njuta av min familj denna helg. Vi hade det fantastiskt med vädret, badat, solat, umgåtts, picknick ute, shoppat, städat, rensat, pratat och så mycket mer. Bästa känslan, det är livet.

💛 .. jag får en bättre och bättre kontakt med mina barn, speciellt med storasyster. Det är underbart att ha en öppen kommunikation, att visa att jag lyssnar och att hon även försöker förstå vad jag säger. Jag tar mycket hänsyn till hur det är att vara barn och känna den där orättvisan eftersom man själv har varit där och jag kommer ihåg känslan, men jag förstår också mina föräldrar nu, så jag försöker komma ihåg både och, förklarar och kompromissar så att livet inte blir allt för tungt och orättvist men ändå med regler och gränser. Vi har börjat komma en bra bit på vägen, idag är jag så glad och tacksam för det.

💛 .. solen skiner, älskar känslan!!

Jag önskar er alla en underbar måndag.

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig