VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

God morgon Måndag och alla ni här inne. Har ni haft en fin helg? Jag har verkligen vilat upp mig i helgen, inte alls gjort mycket för att försöka bli frisk, så frisk att jag kanske ska kunna träna idag? Jag får se hur det är i eftermiddag. Jag vill inte pusha för hårt för att inte få återfall men med träning är det så att det gäller att snabbt vara uppe på hästen igen för att inte gå in i ”bekvämlighetszonen”. Sen hoppas jag på att få en läkartid redan idag med lillan som inte verkar må så bra sedan en vecka tillbaka… mer om det sen.

Influencer-blogg-bloggare-toppblogg

 .. jag lever, för att jag mår bra, är frisk, har ben, armar, organ som funkar och en fungerande kropp.

 .. helgen va familjär, det är så jag tycker att helger ska vara. Dock uteblev vår familjeträning i söndags men det gör inget, vi hade det bra ändå.

 .. det ser lovande ut på jobbet, något som faktiskt skapar trygghet för oss och gör att jag får lite mer lugnt och ro mentalt.

 .. det är skrämmande hur bra man jag har. Han är inte bra på romantik, på visa uppskattning varje dag och tar mig gärna för givet MEN han gör allt för mig när det väl gäller. Han anpassar sin vardag för mig, han är flexibel med sina önskemål för att få allt lättar för mig, han sätter mig först i ledet när jag behöver det utan att ens tveka och blinka. Det är kärlek. Sen är han bäst på att komma hem och överraska med blommor då och då. <3

 .. att jag har mina två barn, att jag fick äran i livet att bära två graviditeter, att föda två barn och få vara deras mamma. Jag är tacksam att jag har två små fina tjejer, som är varandras bästa vänner och underbara barnbarn och barn. Jag känner mig tacksam och lyckligt lottad.

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig