VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

Hello, det är ju måndag hallå. Inte ska vi väl skippa måndagslistan bara för det eller hur?
Jag sov jättedåligt i natt, på golvet med flickorna, för att vi skulle ha pyjamasparty typ. haha vad man går igenom för att ha kul med barnen. Jag sov knappt något, vaknade konstant, så hur jag ska överleva den här dagen, det vet jag INTE.

Sen har jag varit psykolog tre gånger det närmsta dygnet, att jag inte går under med all info jag får, är ett under. Men eftersom jag alltid velat jobba med något inom psykologi så räddar det väl mig. Tre personer med krux i sina liv. 🙏🏽 Hoppas det går bra för de i livet. Det är ju folk jag bryr mig om.

Men efter en dålig natt, mycket negativ info och seg morgon, så tänker jag väcka kroppen till liv med lite träning. Så jag svirar om till träningskläder och går till min egna ”psykolog” som heter Styrketräning! 💪🏽

Måndagslistan ↓

tacksamhet_mandag_morgon_blogg

.. jag har folk runt omkring mig som tror på mig, som litar min kunskap inom psykologi, som litar på att jag finns där.
.. Det här året äntligen tar slut, jag vill inte direkt tacka 2018 för det har inte varit ett kanonår men jag vill väldigt gärna bara avsluta det, stänga ner och gå vidare.
.. jag är den jag är, jag är faktiskt stolt över mig själv och min styrka inom mig. Jag är inte den starkaste personen kanske men jag tar mig igenom allt ändå, jag är stolt över att jag tror på mig själv när det kommer till mitt hårda och kantiga tänkande. Jag litar på min egna åsikt och går ofta på magkänsla. I slutändan visar det sig nästan alltid att jag haft rätt i det mesta.
..jag har mina barn, för att jag har min man, mina föräldrar. Jag älskar min lilla familj och jag älskar att vi alla står varandra så nära.
.. vi har några timmar kvar till nästa år, 2019 !!! Gott Nytt år på er alla.

Lite senare kommer Nyårsmålen! 🤩


Annons

Kommentarer


 1. anonym 31 december, 2018 on 14:07 Svara

  Gott nytt år. Jag hoppas på ett bättre 2019. Kram och tack för en bra blogg. 🍨🌹🌞

  • ♡ Diana ♡ 31 december, 2018 on 15:52 Svara

   Anonym: Tack snälla för dina ord, tack för att du finns här :)
   Hoppas du får en bra start på nya året och att 2019 ger dig mycket tur och lycka i livet. 🌹

 2. anonym 31 december, 2018 on 15:55 Svara

  Detsamma. Vi får kämpa på. Och hoppas på en snällare värld. Att alla människor har lika värde. För det är viktigt att barn och barnbarn får en bra framtid med trygghet och mer omtanke. Kram.

  • ♡ Diana ♡ 31 december, 2018 on 16:06 Svara

   Anonym: Ja det är bara att kämpa på. jag hoppas på samma, en snällare värld med finare människor som bryr sig om varandra och har respekt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig