VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

tacksamhet_mindfullness_mandag_nystart_bloggare

 

 … jag fick en dag barfri för att umgås med min fina man. Vi fick en mysig eftermiddag med god mat, lite mys och bra film. Vi skippade allt det nyttiga och hade båda tränat på morgonen så vi hade en riktigt bra eftermiddag med härligt samvete och pigga i kroppen. Är så tacksam för att vi fick en bra helgdag tillsammans.

 … vi hade en fin helg rent generellt med familjen. Umgicks med min mor, med barnen och hann med en del av det vi ville. Bra helg helt enkelt.

 … vi alla är friska. Vi har alla våra båda ben, våra båda armar, fingrar, friska organ, ögon att se med, mun att prata med och öron att höra med. Jag är så tacksam att vi har det så bra, att vi är så friska, att vi fungerar så perfekt.

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.
Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x

Annons

Kommentarer


  1. Sandras - bloggande fyrbarnsmamma 11 september, 2017 on 11:06 Svara

    Härlig lista:)
    Hoppas du får en fin måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig