VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

livet_tack_love_ma_bra_life

 

… det är måndag och det är en rejäl nystart för mig. Idag börjar jag med pt på gymmet. Det är första gången jag tränar på gym med personlig tränare. Det här känns som att det kommer att vara det sista jag orkar bekosta och anstränga mig med. Det handlar inte om att jag ger upp men ändå är det lite så. För efter så många år så känns det som att om jag inte lyckas nu så får det vara, då lär jag mig att leva med gravidkilona som blev mina för resten av livet helt enkelt. Men nu vill jag inte tänka på det, utan fokuserar på att ge järnet med min personliga tränare och lära mig att gymma själv tillslut. Min pt’s jobb är inte bara att få mig vältränad utan målet är att lära mig älska gymlivet.  😉

 … jag har en fin man som är lätt att prata med, kommunicera med. Han gör klantiga saker, han gör mindre smarta grejer, tar jobbiga beslut som jag inte alltid är överens med men det bästa är vår kommunikation. Grym helt enkel, så bäst. Underbart team med mycket kärlek, det är bra det.

 … jag haft en fin stund denna helg med min familj. Det var mysigt att ha besök, att vara ute i nya parker med barnen, att umgås och leka med de, att få så mycket mys och kärlek som man får av ungarna. Bästa ungarna. ♥ Och att se deras kärlek till sin morfar är oslagbar. Mycket mys där med.

 … jag har ett nytt jobb som jag faktiskt trivs så bra med som jag gör. Det går bra, det går framåt, det är så perfekt just nu att jag knappt vågar tro att det håller. Men jag är tacksam för den tiden jag får här.

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.
Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x

Annons

Kommentarer


  1. Dez 16 maj, 2017 on 11:19 Svara

    Tycker det är jättebra att du gör en sån lista :-) Jag tänker varje dag på att jag är tacksam för våra barn, vårt boende, vår ekonomi, vår hälsa. Och även att livet är skört. Så man måste se till att njuta av all den tid man har tillsammans även fast vissa dagar kan vara jobbiga, hihi… :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig