VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

livet_tack_love_ma_bra_life

 

… helgen blev så lyckad och bra! Vi firade 7 års kalas igen och vi fick en trevlig stund trots incidenten med en bebis som var med.

 … vi har varandra. För att jag har mina två barn, friska och vid min sida. För att vi är tillsammans allihopa. För att alla är vid liv och utan allvarliga sjukdomar eller hemska upplevelser, vi är bara så skonade och det är inget att ta för givet.

 … jag har min vackra stora flicka som jag är så stolt över. Alltså hon är bara för fin och den personligheten hon har idag. WOW jag blir häpen och stolt. Hon har mognat och vuxit så enormt det senaste året och jag tröttnar aldrig på att tala om för henne hur mycket jag älskar henne och hur stolt jag är över henne och sitt sätt att vara.

 … får nya chanser i mitt liv som ger mig chansen att skapa ett bättre liv, ett mer möjligt liv att leva. Jag älskar att få så mycket bra möjligheter presenterade i mitt liv. Det kommer upp nya saker hela tiden och jag märker hur jag sakta men säkert äntligen kan forma mitt liv till den vardagen jag vill ha.

 

VAD ÄR DU TACKSAM FÖR IDAG ? 

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan är mitt sätt att ha en tacksamhets dagbok. Att påminna sig själv varje måndag tex, varje ny vecka, att vara tacksam för det som vart, för det som är och för det som kommer.
Måndagslistan är tillför att stanna upp och andas, tänka på vad man har att vara tacksam för. Ett bra sätt att inte bara köra på varje vecka, efter vecka, år efter år. Stanna upp, andas, tänk ut vad du är tacksam för.. dela gärna med dig här nedan i kommentarerna eller gör din egna lista på din blogg, meddela mig om du vill så läser jag den gärna och lyfter upp den härliga listan som kanske just DU har gjort. Ha en fin måndag!x

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig