VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndagslistan

Måndagslistan

 

  … det är måndag och jag ser såå fram emot veckan jag har framför mig! Ny vecka, nya möjligheter, ny startskänsla och nya planer…  Jag har besök, möte, vänskapsdejt, bröllopsdag och en del annat att se fram emot den här veckan.. MEN Nu kör vi måndag! 

 … helgen var så fin med familjen, känns bara så underbart hur allt har vart. Lördagen var en av dom bästa för att jag fick så mycket härlig tid med min man. Söndagen var full av kul hos svärisarna och lite annat mys.

 … jag gift mig med en sån bra man, som jag verkligen har en bästa vän i. En relation med en vän som man är kär i, en partner man kan prata om allt med, som man kan stötta sig mot, som man kan lyssna på och bolla med. Det får mig att känna mig så fylld av kärlek och sällskap genom alla mina år jag har framför mig. Så länge jag har min E.

 ♥

Önskar er alla den bästa måndagen ni kan ha idag. Puss!

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan ska bli mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, tänker mer på de positiva sakerna i mitt liv i stället för att fokusera på sånt som kan vara negativt och jobbigt. Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad denna måndagen. Vad är du tacksam för?

Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig