VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagslistan

 

Tacksam måndag

 

  … det är måndag och det innebär ny vecka med nya rutiner, nya chanser att starta om det man vill göra om. Lite nystartskänsla med träning och kost. Man gör om och gör rätt.

 … musiken finns, för det är min största drog i livet som får mig att må så bra (förutom mina barn) och lyfter mig men samtidigt kan sänka mig. Älskar känslan jag känner med musiken, minnena jag har, den jag blir och kraften/energin jag får. Musiken är magisk och jag kan inte leva utan den.

 … jag har min lilla familj, som finns här i vått och torrt. Älskar att jag har mina egna två barn, som älskar mig så mycket och som jag älskar så galet, vansinnigt mycket som jag gör. Som får mig att skratta, le och smälta varje dag! Finns det något bättre än att sova bredvid sin lilla ”bebis” vid gryning? Varm, mysig, gosig och len kryper hon intill mig och somnar om. Vilken känsla!!

 … jag har ett gåband hemma, så istället för att gå ut och ta en powerwalk i regnet och rusket som startar närsomhelst, så kan jag träna här hemma och ta min powerwalk med hög musik, en bra film och värmen. =)

Jag önskar er alla en underbart fin måndag, ny vecka, nya start, nya möjligheter. Gör det bästa av den här dagen!

family

OM MÅNDAGSLISTAN
Måndagslistan ska bli mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, tänker mer på de positiva sakerna i mitt liv i stället för att fokusera på sånt som kan vara negativt och jobbigt. Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad denna måndagen. Vill ni hänga på och göra en måndagslista och synas här på bloggen, hojta till med en länk att ni gjort den så listar jag upp alla i ett inlägg på måndagkväll.

Kommentarer


  1. Jannice 24 juni, 2014 on 09:55 Svara

    Skitbra lista! Jag brukar skriva ner 5 positiva saker med dagen varje kväll.. men ibland gör jag det inte för att allt bara känns så himla bra ändå 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig