VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Månaden med händelser

I samarbete med Getpersonal

Det är mycket som händer kring mig just nu men jag kan inte berätta om allt än. Men jag gör mitt bästa med att hinna med allt.

Den här veckan har jag en del jobb på sociala kanaler och mycket handlar om Alla Hjärtans dag som är på fredag. Jag vet inte hur vi kommer att fira det än men något mysigt ska vi kunna få ihop. Men februari månad har mycket att erbjuda för mig personligt. Vi börjar med valetines day men har också ett födelsedagsfirande vi ska på. Så jag måste på nått snabbt och smart sätt hitta en bra 35 års present. Inom kort har vi också en 40 åring som fyller år och ska firas stort. Sen har jag en kurs jag ska hoppa på och står inför ett val om ett flytt i slutet av februari-början av mars någon gång. Det är så mycket men jag älskar när det är så, det fyller mig av energi och jag tycker om att ha många bollar i luften.

Herre Jösses vad jag tycker att det är svårt med presenter till stora och speciella åldrar. Vad gör man, vad köper man? Gärna personliga presenter, jag tycker de är de bästa. De mins man, de säger något till dig. Så kanske smyckeskrin med en inristning som är personlig, namn eller citat eller ett minne. Vi får se vad jag hittar på.

smyckeskrin

Det ska bli riktigt härligt att få komma ut också. Jag brukar sällan gå ut på fester då jag prioriterar min familj och träning så det blir sällan sånt men jag tycker ändå det är skönt att komma ut och äta en god middag och festa loss lite. Hoppas på barvakt dessa två kommande fester.

Förresten, ett fint smycke är också helt okej att få. Ett vackert smycke som har en fin signatur, namn, symbol, stjärntecken eller något annat personligt. Jag skulle bli jätteglad om jag fick ett sånt smycke. Jag älskar personliga presenter, de betyder mest och symboliserar engagemanget som personen gjort för en. Love ❤️

 

silverdogtag_2_shop


Kommentarer


  1. Karin 27 februari, 2020 on 01:19 Svara

    Ni är väl tillsammans du och din man? Har för mig att jag läste för ett tag sen som om ni inte va de. Men jag kan ha fattat fel! Får väl hoppas de❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig