VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lyckats med drömmar

Hejsan på er !!

Bloggen lever vidare trots min dåliga uppdatering. Jag är så glad att jag har er kvar, jag är så tacksam för er att jag inte vet hur jag ska kunna tacka er. Jag vill så gärna berätta allt som hänt men har inte kunnat bestämma mig om jag ska det eller inte…

Nu har vi haft några hetsiga månader och det har varit så upp och ner med känslor. Hela jag skriker efter att få flytta ner till Spanien men så enkelt är det inte, det finns mycket att tänka på och fixa med. Men så som jag lyckades med denna dröm så ska jag lyckas med alla mina drömmar.

travel-resa

travel-resa-familjeliv

Sen så har vi haft familj som flyttat utomlands. Eddies familj, pappa med syskon har dragit till Chile. De var där för ungefär ett halvår sen och förälskade sig i landet samt släkten de hade där så när de kom hem ville de tillbaka men permanent. Sagt och gjort, de har kämpat och lyckats så för två månader sen så åkte de, ungefär. Det har varit tufft för oss här som är kvar, men det gäller att tänka på vad de andra behöver.

Kvar är vi och jag vill till Spanien.
Ja det är inte lätt. Men livet ger oss vad vi behöver, på gott och ont.

Just nu däremot, har jag pysslat med matlådor. Preppat veckans matlådor och planerat hur veckans träning och kost ska se ut. Snart är det läggdags och jag ville bara kika in här. Tack för att ni finns.

mat-kost-traning-fitness


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig