VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Livet tar en vändning

jobbar livet life

Brightmill

Det har hänt så mycket i mitt liv den här senaste tiden. Jag varken kan eller vill gå in på allt än så länge men det kanske kommer längre fram. Jag vet heller inte om jag ska fortsätta blogga eller inte men jag märker att jag har svårt att slita mig ifrån min bebis, som jag ändå har byggt upp från grunden och skapat mig ett namn därute. Jag är tacksam för mina fina läsare, stöttning jag får indirekt och mail jag får med frågor om hur jag mår. Ni är otroligt fina.

Mycket har hänt och jag har hunnit både med kurser, kollat runt efter nya tjänster för att kanske byta jobb. Det finns mycket jag förändrat och mycket nytt som kommer att ske. Jag är verkligen ledsen, från hela mitt hjärta, att jag inte kan berätta mer just nu.

Men när jag tänker på jobb så kom jag på att genom att ta kurser och lära mig mer så har jag öppnat andra portar i livet, att kunna ta del av nya tjänster. Nu senast har jag fått höra mer om interima tjänster.
Vad är det nu då? Jo interim kommer från latin och det betyder ”tills vidare” egentligen.
Vad är då fördelen? Enormt utvecklande och väldigt flexibelt.
Alternativen? Du kan börja som interim chef tex och sen bli överrekryterad precis som vanligt.

nytt_jobb

Nu vet jag inte om jag vill ha någon sådan tjänst, jag har redan en bred kunskap inom konsultjobben och är rätt klar med det men jag är alltid öppen för förslag i livet. Det gäller innanför jobbet och utanför.

Min närmsta förändring står i att hitta en lägenhet som vi kan trivas i. Jag har alltid velat bo i lägenhet, barnen har lärt sig att haka på i det hela och jag tror ändå att om jag kan trivas och må bättre så kan även mina barn också göra det i slutendan. De kommer ju ändå gå kvar i skolan något år till eller två, men det här området är inget för mig.

I min förhoppning 2020, nytt jobb, nytt boende, nytt liv att starta upp med.

Har du stora förhoppningar på det nya året?

rainbow-livet


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig