VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Livet sätter sina spår

at_work_in_progress

Precis när jag börjar tro och se att jag börjar må bra inombords och utanpå. När acnen försvinner, när huden är fin, när kroppen reagerar på allt jag gör på ett positivt sätt, när jag får den sömn jag börjat få så för några veckor sedan så hände ju allt det här tragiska och det har stressat upp mig inombords ganska rejält. Att gå igenom dödsfall i närfamiljen är inte lätt. Men det tog ett tag innan kroppen reagerade märker jag. Just där och då märkte jag inget på mig. Jag höll upp allt jag kunde, fasad, kropp, själ och mental hälsa, för att finnas till för min man, mina barn, min mans släkt. Men det är nu allt kommer antar jag. Acnen är tillbaka, har svårigheter att somna, drömmer ofta mardrömmar, gråter i sömnen, känner mig inte stressad på ett direkt sätt men indirekt märker jag att jag har svårt att minnas vad jag nyss gjort, kommit fram till eller vad någon just sagt.

Det finns bara en sak som får mig att må bra just nu, träningen. Idag körde jag ett sånt härligt styrkepass med World of Shape, jag har hållit igång lite då och då med de och det har gett mig ett fint resultat förr. Nu har jag lyckats få ner magens mått med ca 2-3 cm i midjan. Det är fina mått med tanke på allt som hänt runt omkring mig de senaste månaderna. Jag har däremot blivit äldre i kroppen, i ansiktet, i fysiken av allt. Det är samma som Eddie som blivit så mycket mer vit(grå)hårig efter all lidande. Jag har tagit stryk i ansiktet, ser så mycket mer sliten ut men det är inget man kan göra åt, åldern är ett faktum, åren paserar och vad ska man göra. Antingen tar man botox och stelnar till fejset eller så lär man sig acceptera sitt åldrande.

Jag kan inte träna mig yngre, för rynkorna kommer att träda fram förr eller senare. Men jag kan träna mig snyggare, den saken är klar. 😉 Som Olga Rönnberg alltid säger, ”sluta hyckla och stå för varför du tränar…” (de flesta vet ju varför man BÖRJAR träna..)

Ha nu en jättefin kväll, ta hand om er, ta hand om era nära och kära. Säg ”jag älskar dig” en extra gång, lägg er inte arga på varandra, red ut onödiga problem, ta tag i de större problemen, bryt inte kontakten på ett argt sätt, ta inte farväl med ilska, njut av livet. Vi är här för att leva, ta lärdom, njuta, må bra, få andra att må bra, mår bra själva, sprida kärlek, so do it. 

styrketraning_strong


Annons

Kommentarer


  1. anonym 8 juni, 2018 on 17:19 Svara

    För mej är träning en kick på insidan. Jag har själv mardrömmar efter pappas död och det är hemskt. Och fått lite gråa hårstrån. Rynkor är charmigt. Livserfarenhet är bra att ha både för en själv och att man förstår andra bättre. Ha en fin sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig