VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet och åren

Monday! Är det inte helt underbart med måndagar? Jag älskar måndagar och nya veckor, det är en sätt för mig att nystarta det mesta och som jag älskar nystart. Sen att det snart är jul och ledighet samt snö på ingång, det gör det ännu bättre. Jag tycker inte kylan direkt men jag älskar känslan av vinter, snö och mys. Att få sitta inomhus och se hur härligt snöigt det är ute och dricka varm te och mysa med familjen. Det är ju guld värt.

Känslan av att ha en familj, att ha barn det är så stort för mig. Att ha gått från att bara ha mamma och pappa i Sverige (vi har våra rötter i Colombia) till att plötsligt även ha två barn, det är så mycket för mig. Jag vet inte hur mitt liv hade sett ut utan dessa två ungar, förmodligen ganska destruktivt men som tur är så behöver jag inte ta reda på hur det hade varit, utan jag njuter istället av att jag har de. Mina två busungar. Tiden går snabbt. Inte nog med att det är dags att köpa julklappar och planera allt inför julen utan även att det känns som att dessa foton blev tagna för ett antal månader sedan, men det är redan 11 år sen!!
julgran-2010.jpgJul-2014.jpg

 

Njut av ditt liv, försök att vara så lycklig och glad du kan. Livet är för kort för att vara bitter, avundsjuk och jämföra sig med andra. Att andra har det bra, bättre eller har nått du vill ha, ja vad gör det. Det borde inte påverka dig, du styr ditt egna liv, du bestämmer hur du vill ha ditt liv och jobba för det du vill ha. Trivs du inte, ändra det då. Men sitt inte och bara klaga, gör något. Livet är för kort för att leva i bitterhet och livet kan vara så ljuvligt om man bara lär sig hur man kan göra det bättre.

Puss och kram på er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig