VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Livet just idag

Jag vet inte vad det är, men jag har tappat min motivation gällande en hel del saker. Jag har inte samma glöd att träna, jag har inte samma disciplin att äta bra, jag har inte orken att engagera mig i MF (min pt och träning) lika mycket som jag gjort hittills. Jag brukar regga all min kost, sköter den riktigt bra men inte längre. Är det stress? Är det svårt att kombinera allt? Ja kanske. Jag vet inte, men det är mycket nu den sista arbetsveckan. Jag är noga med att inte stressa för mycket för det är sånt som gör en sjuk sen. Så jag tar det lugnt jag, försöker men jag drömmer om jobb, jag tänker på det ofta, jag kollar min mail hela tiden så det är ju tecken på lite stress.

Idag hade jag några ärenden att ta tag i men då hade jag några andra hinder på vägen. Det är inte lätt alla gånger men jag löste det tillslut. Men att man ska behöva gå igenom tuffa bud innan man kommer till lösningen, det är ju det som gör att man hinner bli gråhårig och få stressnivån uppe i skyarna innan allt är löst.

Orkar inte gå in på allt. Men nu är det som det är. Jag kämpar med att hinna med och hitta motivationen igen. Kanske det kommer sen när jag är på semestern. Eller så skiter sig allt och min juli-månad blir kaos? Återstår att se.

influencer-blogg-mama-familjeliv


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig