VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet förändras

Okej ibland går inte livet som man vill. Just nu är det rätt mycket motvind. Men det gör inget, jag kämpar på. :) Jag kan ändå se charmen med att ha det lite dåligt ibland, man uppskattar allt man har så mycket mer då! Jag är ute och njuter varje dag på min fina altan. Jag rensar en massa och försöker behålla det minimala bara.

För mig blir det ingen flytt, det blir till att stanna kvar ett tag till. Det gör inget, jag älskar huset på sitt sätt ändå.
På jobbet går det inte som det borde, så jag söker nytt jobb just nu och det är riktigt tuffa perioder att söka nytt på.
Några som tillhör familjen/svärfamiljen lämnar oss och följer sina drömmar, det blir ensamt men jag är glad för andras skull. Huvudsaken är att de mår bra, att de följer sina drömmar och mål. Det är väl det livet går ut på.

Nu har jag mina egna drömmar att tänka på, mina fina barn och vad jag önskar i livet. Det är dags att ge sig ut efter de också. Så det kommer en 2.0 inom en snar framtid.

Tack för att ni orkar titta in här, det är inte alltid jag orkar blogga och berätta om hur det går någorlunda men lite då och då kikar jag in.

livet


Kommentarer


  1. Marie 29 maj, 2020 on 13:30 Svara

    Oj, vilka svängningar 😅Vad säger barnen om att nu bo kvar? Eller så tar barnen det med ro och bara vuxna som stressar upp sig ☺️ Ge inte upp, er tid kommer! ⭐️

    • ♡ Diana ♡ 1 juni, 2020 on 08:18 Svara

      Marie- ja ibland blir det inte som man själv vill… Barnen är som tur va såna som är rätt chill med allt. De har aldrig varit komplicerade och har lätt för att anpassa sig. De är nöjda med att vara med oss. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig