VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite nervös idag

God morgon finisar

Idag är jag hemma och vabbar utan att jobba. Jag tänker inte vobba eller jobba. Idag tänker jag ägna hela min dag åt lillan. Vi har en läkartid om några minuter på Sophiahemmets barnsjukhus Martina. Jag hoppas verkligen att det inte ska vara något mer än ett simpelt jobbigt virus men jag vill också ha något som hjälper henne att få en paus ifrån huvudvärken. Det har hållit på i 1,5 veckor nu. Så jag säger bara, håll tummarna.

sjuk-kiana-2.jpg

Vab när lillan var 3 år

Det är ju tur att det ska vara fint väder idag även om fint väder betyder ju iskallt också. Men vad jag vet ska det bli minusgrader i början men varmare under dagen. Fasen, känner mig nervös, därför jag babblar om vädret. Nä nu ska jag klä mig och fixa lillan så att vi kan åka snart.

Hörs senare.


Annons

Kommentarer


  1. Mamma till 3 pojkar 12 februari, 2019 on 13:14 Svara

    Är det inte samma flicka som har haft en hel del magproblem? Ibland kan det finnas ett samband med mage o huvudvärk vid gluten intolerans det visar sig på olika sätt. Simpelt stick i fingret så har de svaret om någon dag. Jag hade iaf frågat.

    • ♡ Diana ♡ 12 februari, 2019 on 13:46 Svara

      Mama till 3 pojkar: Åh är det sant? Ja det är samma tjej. Nu har vi redan varit där och tagit massa blodprov, hann inte se det här innan så jag har inte bett om Gluten test. Ska se om jag kan ringa nu i efterhand, tack för tipset snälla.🙏🏽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig