VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite altan tankar denna sommar

terrass_altan_home_inredning_design_bygga

samarbete lamadre blogg alltforforaldrar bloggportal sponsrad inlagg bloggare

 

Men åh vad härligt med världens bästa väder idag även om det typ bara är för idag. För enligt min väderkarta så ska det bara bli ca 17 grader imorgon. Men hey man får vara glad för det lilla man får och solen gör ju sitt med humöret också så imorgon blir det pyssla med altanen tror jag. Damma av, ta fram taket till paviljongen och se över hur vi ska ha det med matbordet som finns där också.

Jag har varit lite sugen på att sälja av bordet och stolarna för att få mer plats men samtidigt undrar jag, ”mer plats för vad då?”. Vad ska man ha där istället? Vi har kollat runt lite bland trädgårdsmöbler , maken och jag har ju längre varit sugna på dels en träningsplats där ute med typ boxningssäck eller möjligen en myshörna med hängmattor och sånt. Men då tänker vi att det kommer bli problem att bara ha en enda hängmatta med den här familjen. Alla kommer att tjafsa och bråka om att få ligga i den och det kommer inte att räcka med en bara.

bloggare_lamadre_diana

Så antingen blir det två hängmattor med lite saccosäckar kanske? Eller kanske en schyst hammock av något slag. Det finns ju massor som är fina och stora så att fler familjemedlemmar får plats. Det skulle verkligen vara mysigt faktiskt, att ligga där och halvsova en varm sommardag medan barnen badar, plaskar eller springer omkring och leker. Eller vad säger ni?

Cave_swingsofa_graphite


Annons

Kommentarer


 1. Maria 19 maj, 2017 on 21:17 Svara

  Den hamocken såg ju helt magisk ut! :)

 2. anonym 22 maj, 2017 on 05:56 Svara

  Men möblerna är ju viktigast. Får själv ont i ryggen av hängmatta. Och sedan när det kommer gäster behövs det ju sittplatser. Det lät som du skulle ta bort dom??

  • Diana - "La madre" 22 maj, 2017 on 12:40 Svara

   Anonym: Nej nej jag slänger inte loungemöblerna såklart, vi har två delar på altanen, en som är under paviljongen med loungemöbler och den andra delen är matdelen som är den jag är trött på. Det är bara den delen vi tänker ta bort i sånt fall och ha kvar loungemöberna, för vi äter nästan aldrig ute egentligen, ”alla” är så rädda för getingar, bin, flugor, myror haha ja you namn it. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig