VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Le Goodiebag

event_Influencers

kaffe_lofbergs

Ska vi försöka sammanfatta lite om goodiebagen som jag fick hem från LM Eventet för någon veckan eller två sedan. Alltså det var så mycket i goodiebagen att jag inte vet hur jag ska få plats med allt i ett inlägg och inte gör det allt för uttråkande långt. Så lite snabbt och lätt.. Loddo lådan har jag inte ens fått plats med här i detta inlägg.

Goodiebagen:

En av kartongerna var från Loddo.se, det fanns posters från Posterstore.se och Kulform.se. Sen var det en hel del produkter från andra företag Dermosil, Pufz, Bonnierförslagen, Glasverandan, Swelamp, VinofSweden, Boksmart, Livskraft, Superhjälptarna. 

Här är några av mina personliga favoriter ur Goodiebagen ↓

Hand Wash och Hand & Body lotion från Dermosil, luktar gott och känns gott.

handtval

collage_bloggare_Living_handwash_lmevent

 

Planeringstavlan från Kulform.se OMG vilken smart grej. Men att få tag i tavla med glas är inte det lättaste. De flesta har ju plexiglas, det vågar jag inte skriva på för mina ramar kommer från Desenio (kvalité och dyra).

schema_familj

bloggare_alltforforaldrar_familjeliv

 

Smyckeskrinet från Glasverandan.. :( Så fint men gick tyvärr sönder på en gång när vi skulle öppna den. Båda hantaget och en del av locket gick sönder ganska lätt och snabbt.

trasigt

 

Lite andra favisar var en cool glödlampa från Swelamp med cool design (inbucklad)  och snyggt sken, duntofflorna från Vingaofsweden så varma och sköna, men mina barn snodde de på mindre än 2 minuter och innehållet ifrån Loddo, favoriterna där blev munhygien och doft till toaletten.

blogg

massa_goodiebags_lyxeventgoodiebag_nyheter_lyxevent_vip_exklusivt_lamadre


Annons

Kommentarer


 1. Linda på Kulform 5 december, 2017 on 09:25 Svara

  Hej! Så kul att du gillade planeringstavlan! Hoppas verkligen att ni får nytta och glädje av den! Mvh Linda

  • Diana - "La madre" 5 december, 2017 on 09:41 Svara

   Linda på Kulform: Jaa jag älskade den, vilken bra grej! Vi skulle ha stor användning av den men har dock ingen glasram att skriva på tyvärr. Men idén är kanon.

   • Linda på Kulform 5 december, 2017 on 22:46 Svara

    Det går bra att använda en ram med plexi som frontskydd också. Har själv kört med en sådan i snart ett år och det funkar bra det också! :)

    • Diana - "La madre" 6 december, 2017 on 13:14 Svara

     Linda på Kulform: Det menar du inte?! 😀 Jag måste testa på en gång, jag har längtat så länge för att kunna använda den i familjen, en sån kul grej och så står den bara där utan att kunna använda för när vi provade rita lite och sen skulle ta bort det så blev det bara en massa kladd på hela tavlan. Ska testa igen. Stor kram och tack för tipsen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig