VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Läsarfråga

Influencer_blogg_bloggare_lasar_fraga

Läsare frågar:

Har sett kommentarer där du förvarar Blondinbella – hur tänker du kring all bevis som finns att hon faktiskt ljuger och även innan det här med H ljugit om hot osv?

Jag svarar:

Precis som en annan person svarade bland kommentarerna så har väl min åsikt inte så mycket att göra med allt eller? Jag är varken domare eller bödel så vad har det för betydelse? Jag tycker inte att vi kan döma eller gå efter vad en skvallerblogg skriver, om journalisterna börjar skriva om det i nyheter som brukar granska sakerna lite mer noggrant så kan vi ta det då. Men här kommer vad jag tänker om det hela.

Bloggbevakning (Camilla) är ofta ute efter att sätta dit alla och inte vara på bloggarnas sidor. Så jag skulle inte lita helt på vad hon har att komma med. Som jag skrev till Isabella, om det är sant så är det hemskt att hon kan sjunka så lågt. Om inte så är det hemskt att Hampus kan vara så vidrig. Mer än så kan vi inte säga för vi har inte besvis. Allt går att vinka till ens fördel, allt går att ljuga om. Så att lita blint på vad Camilla skriver om som bara är skribent på en blogg, är lite våghalsigt enligt min mening.

 

expressen-blondinbella-lowengrip

Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Men en sak vet jag, det är att Bella inte mår bra av att ha förlorat sin kärlek som hon älskade så. De flesta vet hur ont det gör att få sitt hjärta krossat. Man kanske kan vara lite mer medmänniska, stöttande kvinna och förstå henne i den känslan än att hugga henne i ryggen som om hon förtjänade allt skit i världen. Jag säger inte att du C, gör det, utan många som kommenterar på Bloggbevakning, Bloggkommentatorerna och andra ställen har en förmåga av att kasta så mycket skit mot henne och jag tycker inte det är ok. Det är som att folk väntar på att få en anledning till att få hata henne, sänka henne.. varför? För att hon är framgångsrik? För att hon är stark? För att hon är kvinna? För att hon är vacker? Varför detta hunger över att hitta något för att få anledning till pajkastningen?

Har vi inte alla gjort fel? Har vi inte alla trampat riktigt snett någon gång?
Jag vet inte om hon har det eller inte men jag tycker vi måste vänta och se vad bevisen säger längre fram. Tills dess stöttar jag henne i det lidande hon går igenom.

 


Kommentarer


 1. C 4 december, 2018 on 18:42 Svara

  Jah varken stöttar eller hugger Bella i ryggen, har aldrig kommenterat hos henne överhuvudtaget.

  Du tänker alltså att alla bevis H lagt ut i form av sms mm är fejkade?
  Att två av varandra oberoende källor bevisar att lappen med hot på hennes bil var fejkad – är det heller inte sant?

  Att hon säger att hon har 1,5 miljoner läsare för att få samarbeten och hennes statistik visar ca 250.000 besökare – är det okej?

  Att hon går ut i pressen och smutskastar H – är det okej?

  • C 4 december, 2018 on 18:45 Svara

   Att hon sagt att det öppna förhållandet var perfekt och hennes idé men nu säger hon att det var helt Hs idé?

   Att det finns sms där hon lägger upp en strategi för hur hon ska visa att Camillas inlägg lett till hot på hennes bil – är dom smsen fejkade?

   Att hon snackade massa skit om Odd (vilket iofs kan vara sanning) är det okej?
   Odd som hon numer kallar ”en stark och trygg man” – är det okej?

   • ♡ Diana ♡ 4 december, 2018 on 21:55 Svara

    C: Ja alltså grejen gällande det du skrev här om allt hon gjort…
    Jag kan bara säga såhär. Tror du att Kenza inte ljugit om en massa saker? Tror du inte att Camilla (Bloggbevakning) har ljugit om en massa? Tror du inte att alla stora bloggare skattefuskat, bedragit, fejkat en otroligt massa för att få läsare att se något som inte är sant. Om du bara visste hur Influenser världen såg ut… så mycket falskhet som det finns. Modebloggare som skriver om ”Dagens Outfit” med snygga höga klackar, otroligt snyggt matchande kläder med massa smink och smycken för att sekunden efter inlägget kommit upp, ta av sig alla och dra på sig bekvämare vardagskläder.. är inte det att ljuga och ge ut en falskbild till sina läsare för att få mer likes och uppmärksamhet etc. Folk ljuger, folk är oärliga, folk gör mycket för att få en business att rulla, pengarna att komma in… Jag säger inte att det är rätt dock men jag fattar inte varför många (jag säger inte att du gör det eller hugger henne ryggen eller nått) så gärna vill se hennes fel istället för att bara se en kvinna som är väldigt sårad just nu och behöver stöd, inte tvärtom.
    Är det för att hon är kvinna man hoppar på henne, är det för att hon är stark, är det för att hon har snuskigt mycket framgång, är det för att hon har mer än vad vi andra har och det svider i ögonen i landet lagom…
    Som sagt, jag säger inte att DU tänker som jag skriver här ovan, bara ger svar på hur jag tänker..

  • ♡ Diana ♡ 4 december, 2018 on 21:49 Svara

   C: Jag tänker att jag inte alls vet om de är fejkade eller inte, sms’en alltså. Jag kan inte döma, det är så jag tänker. vad vet vi? Vi vet bara vad en skvallerblogg vill få oss att tro. Vem ger henne trovärdighet efter att ha huggit så många influensers i ryggen? Jag har väldigt svårt att se henne som någon säkerkälla. Vad Hampus säger och inte säger eller visar och inte visar, är inte direkt heller trovärdigt efter vad han visat att han är kapabel att göra. Eller hur?
   Sen vad det gäller statistiken så är det svårt att säga något, om hon ljugit eller inte, jag vet inte. Jag tycker alla är så snabba på att döma i den här frågan.

   Det jag finner intressant här i det du skriver är, hur smutskastar hon Hampus i pressen? Hur menar du? Har jag missat något eller syftar du på när hon gått ut och berättat om det han gjort? Jag ser inte hur det är att smutskasta någon? Genom att berätta om kriminella och sånt? Hennes barn kunde ha varit i fara..

   Varför är det så många som ifrågasätter kvinnan här och inte mannen? Hur kan man så enkelt tro på vad han säger och inte på vad Bella säger? Det är också rätt intressant? Dela gärna med dig om jag missat något, jag läser inte allt de skriver om Bella, jag läser hennes blogg och Bloggkommentatorerna.

   • C 4 december, 2018 on 23:43 Svara

    Säkert att många ljuger och luras men det är ju också skillnad på att fejka en dagens outfit och att fejka ett hot som satts på hennes bil… jag tycker att det är att smutskasta ngn att vitt och brett berätta för allmänheten om vilken situation han satt sig i och jag tycker d är fel att hon för stå oemotsagd i pressen – vanligen brukar journalister kolla med båda sidor av en story innan de publicerar men det verkar inte skett i det här fallet – och ja, möjligen utsatte han hennes barn för fara (vilket isf är fruktansvärt) men vad vinner hon på att berätta om det så som hon gör…?

    Jag skuldbelägger aldrig ngn pga kön men H har ju erkänt att han gamblat bort massa pengar så det ljuger han ju iaf inte om!

    Igårdagens live berättade hon om att hon haft kontakt med Hs föräldrar och saker kring deras mående – det tycker jag är över gränsen och fult gjort! De har själva valt att inte uttala sig och då tycker jag inte hon ska prata om dom heller!

    Jag tycker det är hemskt hur hon utmålat sin exman som en hemsk person i sin blogg, oavsett om han var hemsk eller inte så tycker jag inte man gör så!

    Och oavsett vad alla andra bloggare gör så tycker jag inte man ljuger om över en miljon läsare eller om att man fått hot som man inte fått eller att man gör sånna uttalanden som hon gör – jag förstår att hon är ledsen och besviken på H men samtidigt finns det många saker hon gör som är helt fruktansvärda!

    • ♡ Diana ♡ 5 december, 2018 on 08:01 Svara

     C: Jo det är ju skillnad på lögner men jag anser bara att Bloggbevakning inte är en trovärdig källa att gå på.
     Jag tror vi har olika sätt att se på saken vad gäller ”smutskasta i sociala medier”. Hennes liv är alltid skrivet på bloggen så självklart får hon media på sig och vad har hon att gömma, varför ska man alltid skydda de skyldiga i det här landet? Vi blurrar, vi suddar, vi skriver inte namnet, vi skyddar till max, de där förövarna, kriminella, bedragaren etc. Why? Jag tycker det var rätt att gå ut och berätta vad hon går igenom.
     sen får vi inte glömma att polisen själv hade sagt åt henne att gå ut med det på bloggen, för att försäkra sig över att de som jagar han, ser, läser och förstår att det är över.

     ps. hon hade inte ljugit om hur många följare hon hade, hon la ihop alla sina följare på alla sina kanaler och skrev ut siffran. Eftersom man som bloggare inte bara annonserar på bloggen utan även i andra kanaler som man har.
     ps 2. jag tror säkert Bella har frågat Hampus föräldrar om hon får gå ut med att de har haft kontakt. Men det är just det, att man ska behöva skriva ut allt man gör på en blogg, går inte.

     Sen vad gäller resten som har med hotbrevet att göra, det vågar jag inte säga något om för jag litar inte på Hampus, jag litar heller inte på Camilla.

 2. anonym 4 december, 2018 on 20:12 Svara

  Jag stöttar henne med. Vilket drev som håller på och spekulerar och vill nästan förgöra henne. Han har ju inte varit ärlig. Tycker Bella är en duktig entreprenör och bra människa. Konstigt att en del tycker så illa om henne. Hon måste ju få berätta sin del av historien. Tack för tipsen om olika saker du du visar här på din blogg. Jättebra. Må så gott.

  • ♡ Diana ♡ 4 december, 2018 on 21:58 Svara

   Anonym: Jag håller så med i det du skriver. Hon berättar sin del av historien och hon är ju en offentlig person, klart det hamnar i media för Guds skull. Hur ska folk ha det egentligen? Om hon inte berättar om sitt liv så är hon tråkig och folk nästan kräver att få veta, när hon berättar så blir det kaos, hur kan man smutskasta någon etc. Att smutskasta är att ljuga tycker jag, inte om man berättar som det är, då får man stå sitt kast. Varför ska man alltid förvara förövaren/den skyldiga i det här landet? Så jävla typiskt.
   Men ja, hon är ju framgångsrik, kvinna och stark. Det sticker i folks ögon och går emot jantelagen så då ska hon huggas ner… Galet

   Tack för din fina kommentar!!! Vad glad jag blir <3 Kram

 3. C 7 december, 2018 on 23:17 Svara

  Nu har hon ju själv erkänt att hotlappen inte alls satt på hennes bil den där dagen som hon skrev om i bloggen…och det var exakt det som H bevisade för Camilla – så där talade han sanning och hon ljög…

  Sen att polisen sagt till henne massa saker – det är ju enbart hon som sagt att polisen sagt det…så det vet du ju inte om d är sant…

  • ♡ Diana ♡ 8 december, 2018 on 10:10 Svara

   C: Vart har hon erkännt det? Har hon gått ut med det, jag är ledsen men jag hänger inte med hela tiden för jag läser som sagt inte Camillas blogg, jag gick in där för det var ett stå hej om att inlägget kom upp 18:00 eller nått sånt. Annars följer jag inte den skvallerbloggen. Jag har lite svårt för folk och bloggar som lever på att stjälpa andra. Jag går efter filosofin att de som är värda att hata är pedofiler och mördare men resten kan man väl ta ett avstånd ifrån om man nu inte gillar helt enkelt.

   Har inte mycket mer att säga om detta, jag följer inte den händelsen och det är inget som tar upp mina timmar i min vardag, att tänka på..
   Jag tackar dig för en asgrym diskussion, det var moget och härligt att ha någon som KAN diskutera. <3

   • C 8 december, 2018 on 20:32 Svara

    Tack själv – som avslutning kan jag säga att erkännandet om lappen kom fram när Expressen pressade henne i en intervju så inte hos Camilla!

    • ♡ Diana ♡ 8 december, 2018 on 22:31 Svara

     C: Åh den har jag helt missat! Ska se om jag kan hitta artikel, det måste jag läsa. Hemskt om det är så, hemskt. Antar dock att hotet är äkte men datumet och utnyttjandet är det som blev fel när hon tänkte..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig