VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lär mig andas

Hej härliga fredag. Jag är tacksam och glad att du är här nu, så att jag kan kasta av mig kostym och face’et för att dra på mig bekväma kläder och en slarvig tofs. Det blir lekdags med barnen, tacokväll, kanske lite ommöblering av hemmet. Jag älskar att göra om som sagt, förnya sig lite.
Vädret är trist idag, inombords är det sådär men jag gör mina andningspauser och lär mig att andas på nytt typ.

Jag har miniflug-invasion i hemmet och har upptäckt att det är från en planta jag har. Lillan försökte sig på en tomatplanta men det slutade inte som vi ville. Jag har lovat att vi ska plantera om en ny och ge det en chans. :) Men misstänker att det är inte direkt säsong för någon tomat just nu.

lovelife-lycklig-fun

Bild från när det senast sken in sol i vårt hem

Jag har rätt många mail att gå igenom idag och såg en rolig inbjudan till Snövits Musikals premiären som kommer att vara fram mot slutet av november. Lillan och jag var på Robin Hood the musikal för någon helg sen men nu ska jag ta med mig stora tjejen. Bara vi två som det var förr när lillan var för liten för att gå på event. :) Det kommer att bli mysigt och göra oss gott.

Åh förresten, apropå inget alls. I nästa inlägg tipsar jag om en grym produkt som jag fått testa och är så nöjd med! Ni måste se skillnaden. 😀

Trevlig fredag mina bästa! 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig