VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kvällens sanning..

Lite ärlighet här… jag tar ofta bilder på dagen, ser lite fräschare ut då. Nyvaken med smink på så ser väl alla fräscha ut? Sanningen på eftermiddagen är inget jag gärna vill vara medveten om.. Men idag så, idag bjuder jag på sanningen 😉

traning_workout_mammafitness

Jag slutare tidigare för att hämta barnen, men hade enormt mycket att göra på jobbet så jag fortsatte att jobba hemma tills E kom hem och vi åkte ut och åt för att slippa laga mat. Lyxigt såhär mitt i vardagen. Men efter den där fisken så mådde jag måttligt illa, vet inte om den var dålig eller om den väldigt illa stekt (vilket jag kan vara lite känslig mot) men fick springa hem och ta LactoVital som är så bra för magen när man mår illa, är uppblåst eller liknande. Strax där efter mådde jag bättre som tur var. Jag lekte lite med barnen, nattade de och sen … HÖR OCH HÄPNA… gick jag ner och tränade!

magen_halsa_kost_tabletter_vitaminer

Alltså jag är ju den sista personen som skulle vanligtvis orka träna efter nattingen av barnen. Man ligger i ett mörktrum, myser med de, kramas och har sig så vill man ju allt annat än att gå och träna. Men det gick rätt snabbt så jag hann inte komma in i ”mysmode”. Gick ner och körde 30 minuter ren styrka. Svetten rann och jag mår så vansinnigt bra, stolt över mig själv. Det här är andra passet idag. Körde cardio (PW ) 55 minuter idag på lunchen. Nu ska jag duscha av mig, tvätta hår och om jag hinner, måla naglarna.. jag är på G idag.

Heja mig! 😛

traningformammor_mammafitness_workout traning_minviktresa_vikt_nedgång_mammafitness_lamadre


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig