VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kosttillskott för återhämtning

Innehåller adlinks

God morgon onsdag! Vad snabbt det går nu, det är så mycket att göra hemma och på kontoret att dagarna bleknar ihop utan att jag har koll på vilken dag det är. Men jag är otroligt tacksam för att jag mår relativt bra. Jag har kämpat lite med att inte bli för deppig och nedstämd dessa dagar och håller mig ovanför vattenytan. Jag vet inte vad det är som triggar igång mitt dåliga välmående men jag tror på inställning, på att jobba med sig själv och inte låta mig nå botten. Det finns liksom ingen anledning att låta sig nå dit, jag lever ett bra liv, jag har mycket att vara tacksam för. Vi är alla friska, mina barn är friska och vi mår bra i det stora hela.

Men för att stärka det här så har jag valt att börja med meditation på morgonen. Nu kan jag inte säga så mycket om det hela då det bara är en början men jag håller på att skapa mig min egna ”supermorgon” som jag vill testa först innan jag kan dela med mig av de. Men sakta men säkert håller jag på att sätta ihop mina egna rutiner på mornarna och hoppas på att starta morgonen med positiva vibbar och välmående som håller hela dagen lång.
Jag gör vad jag kan för att inte hamna i en stresscirkel igen som jag hade på jobbet för ett tag sen, stressen drog ner hela mig och jag kom hem irriterad och klarade inte av något, försökte återhämta mig och på bekostnad av min familj så hämtade jag krafter för att ta nya tag till jobbet dagen efter. Jag tänker inte låta det hända igen så jag tar även KSM 66 kosttillskott för att motverka stress och utmatning, för att hjälpa kroppen lite. Ashwagandha örten hjälper mot rätt mycket men bland annat mot trötthet, stress, utmattning, ökat koncentration och mycket mer. Har man mycket oro, stress och utmattning så skulle jag rekommendera att ta KSM som kosttillskott för att återhämta kroppen och sinnet en aning, ibland och ju äldre vi blir, behöver man hjälp på traven. And lets face it, vi blir äldre.

Ha en fin dag.

halsa-health-fitness-feelgood

Smoothie:

  • 1 dl Kvarg
  • 1 dl Lättmjölk
  • 1 dl blåbär
  • 1 matsked linfröolja
  • 1/2 banan

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig