VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kommer och går

Dagen idag har varit vidrig av trötthet. Jag var knockad av trötthet och ville bara ge upp flera gånger och åka hem. Tröttheten var maxad och natten var dålig då storasyster aldrig verkar bli bättre. Febern är där varje dag, försvinner nästan hela dagen men är där stundvis. Senast för någon timme sen hade hon 38 grader och ändå skuttar hon, hoppar och har sig. Hon vill till skolan imorgon men jag vet inte, inte så länge man har feber och hostar så som hon gör men hon klättrar verkligen på väggarna här hemma och verkar ha full energi. Äter, dricker och allt.

Tänk om man kunde få lite energi av ungen?
Jag kom hem i alla fall och tvingade på mig träningskläder och körde ett halvtimmespass med styrka och flås. Funderar på att ta ett cardiopass imorgon på lunchen också, skulle vara skönt att köra varje dag så att man inte halkar efter, så fort jag tar en paus så tappar jag allt. Men om vi ska se det positiva så tränade jag ju faktiskt idag. Yeay till mig. 😀

Förresten, jag kom hem och hade fått fina örhängen av min äldsta flicka som gjort de åt mig. Så söt och visst är de fina?

fitness_workforit_viktresa


Annons

Kommentarer


  1. anonym 10 januari, 2018 on 19:22 Svara

    Ja vad fina. Är själv vinter trött inge kul. Lägger mej tidigt men det är som det är. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig