VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kimono del 2

Innehåller adlinks

Idag var jag i stan på lite ärenden och när jag väl kliver in till stan så inser jag saker som är nästan skrämmande.. Jag är typ aldrig i stan längre. Jag vet inte hur många olika typer av folk det finns. Så fort jag sätter mig på t-banan så ser jag en massa skummisar, typer som pratar med sig själva, som beter sig jätteläskigt, som är närgångna (så pass att man har de öga mot öga), människor som ser påverkade ut.. Där och då inser jag att jag sällan åker t-bana och ännu mindre IN mot stan. Vad många det är som är skumma. Jag sitter hela dagarna med normala människor och glömmer bort den värld som finns där ute.

Jaja, det är lite charmigt det med, förutom med de personer som är lite knäppa och ställer sig precis bredvid en och stirrar typ.. haha

Nä vet ni vad, nu har jag sett så mycket fint att jag måste tipsa er om det. Nu vet jag att jag redan har skrivit om det här men jag måste ju lyfta upp det igen eftersom jag vet att många är intresserade av att hitta en liknande kimono som den jag tog med mig från Colombia. Så jag tänker att det är inte mer än rätt att tipsa er om jag hittar några därute som är snygga.

mode-style

Länk 1 // Länk 2 // Länk 3 // Länk 4 // Länk 5 // Länk 6 //


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig