VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Känner mig som hon ser ut..

Morgon på er alla 

Jag mår ungefär som min dotter såg ut häromdagen på eftermiddagen vid middagen.  Min stackars sötnos som höll på att somna framför maten :)

latina_colombia_middag

men det är redan onsdag, veckan går riktigt fort nu. Idag har jag två möten som kommer att ta upp nästan hela arbetsdagen och sen är det galet mycket just nu. Så dagarna swishar förbi och plötsligt står man i sina träningskläder igen. Längtar redan nu till mitt styrkepass. :)

Förresten, hur härlig man har jag inte? Han var och tränade häromdagen och skulle ha kommit hem med bröd till barnen men kom även hem med en blombukett till mig.  När jag frågar varför.. så är svaret

”som tack för allt du har gjort för mig under den här tiden som varit så svår, för att du funnits där vid min sida hela tiden..”

Alltså hur underbar? Jag menar, är det inte självklart att finnas där, vi är ju gifta, det är ju min man, jag älskar ju min man, vi är ju man och hustru, meningen i allt det här med att stå i kyrkan och säga ”I do” tillvarandra och byta ringar som många undrar, vad är meningen att göra det, där har vi meningen. För att alltid finnas till, för att visa att vi stöttar, finns, känner, ser, lyssnar, lider ihop, lever, gråter, skrattar, kämpar tillsammans. Det är ett äkta äktenskap för mig. Därav våra tatueringar, man ska inte kunna kasta av sig ringarna när man känner för det, när man bråkat, när man är arg. Är man gift, så är man.

Med det sagt vill jag även poängtera att jag hyser stor respekt för vad framtiden kan komma att bringa, att jag inte tar något för givet och säger inte att vi är det perfekta paret. Allt kan ta slut om man inte vårdar det, allt kan gå sönder om man inte underhåller det och alla kan glömma att vårda det vi mest håller kärt. Men livet har en förmåga att ge oss små påminnelser då och då, det gäller bara att lyssna på de.

Ha nu en bra dag, glöm inte att lyssna på vad livet har att säga dig idag. <3

familjeliv_love


Annons

Kommentarer


  1. Karin 17 juni, 2018 on 23:56 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig