VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Just make it Clean

Idag väntar jag en härlig leverans från Gymgrossisten! Jag älskar att få paket därifrån. 😛 Äntligen ska jag få mina Clean Drinks. Jag dricker inte läsk, jag dricker inte saft, juice, alkohol just nu men något jag faktiskt dricker är CLEAN DRINK i BCAA format. En drink som faktiskt är så poppis just nu att den syns överallt. Det vore ju en dröm att få vara ambassadör för de men jag förstår att de vill ha stora träningsprofiler som ambassadörer vilket jag inte kvalar in i skulle jag säga. Jag ser mig som en mer livsstilsbloggare med inriktning träning och familjeliv.

fitness-mama-stronger

samarbete-blogg-bcaa-traning

Mina favoriter är Ananas/Mango, Passion och Exotic. Denna gång ska jag testa en ny som är limited edition! Återkommer kommer med den.

Gud jag kan inte sluta tänka på semester. Jag vet inte hur jag ska göra för att få en strandsemester på något sätt. Jag har till och med funderat på att bara ta en sista minuten weekend nu eller direkt när vi kommer hem. Vi kommer hem en onsdag, åka på torsdag igen och komma hem söndag och sen börja jobba. Det blir svintufft men jag tycker lite synd om barnen som missar havet i år. Varför är jag så blödig? Det finns många som inte kan åka på havssemester varje år med sina barn. Men det är väl det som är grejen, det är det minsta jag tycker att jag kan ge de.

spanien-latinos-vacay-fitnessmom


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig