VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Just feel good

God morgon finaste ni! Det va ett tag sen och nu är jag här igen. Hur har er påsk varit? Jag hade det rätt härligt, vilande men lite trist att inte kunna vara nära min mor och far. Jag har haft rätt mycket att göra med studier, jobb, sociala medier, familjeliv och mycket annat. Men det har varit väldigt skoj att ha mycket att göra.

Jag är ju korttidspermitterad och det ger mig möjligheter att kunna strukturera om min vardag så som jag vill ha den. Visst är det trist att ha Corona som tar över världen men samtidigt har jag fått allt jag har bett om förut, så varför klaga?

positive.jpg

Om jag ska se det positiva med allt som händer: 

-6 timmars arbete (om inte mindre) vilket ger mig mer tid till annat

-Mer egentid, så länge jag har velat ha mer tid för mig själv. Till träning, familjen, barnen, lek, tvätt, matlagning etc nu har jag fått det. Jobbar mindre, med samma lön och mer fritid.

-Ville studera näringslära och anatomi, japp nu har jag tiden!

-Jag ville bli av med all stress. Att gå upp tidigt, springa till jobbet, stressa iväg ungarna, springa hem, träna, äta middag med familjen, fixa matlådor, läxor, natta, duscha och svimma rakt ner i sängen… den stressen är borta! Mer lugnt tempo nu.

Så när det bubblar upp massa negavita tankar och känslor kring allt vi går igenom, så kanske vi ska titta tillbaka på hur vår vardag va innan och vad vi väldigt ofta har önskat oss och inse att vi kanske har fått just allt det vi önskat oss. Nu har vi det, även om det är för en kort period så bör vi ta vara på det så gott vi kan.

Ha en fin måndag och ny vecka.

 

life-thinking-livet-2


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig