VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jobbig reklam

Olga Rönnberg Mammaträning fitness workout workforit

Tränat klart, lunchat klart, har lite mail framför mig att ta tag i men först ska jag kolla igenom några bloggar… apropå det..

Läser ni andra bloggar? Jag läser en hel del faktiskt, dels för att få inspiration, men också för att hålla mig uppdaterad inom bloggvärlden. Men en sak jag märkt är att ju mer tiden går så blir det bara sämre kvalité på portalerna. Reklamerna, bannern och allt runt omkring blir bara mer och mer, större och större. Snart ser man knappt bloggen och det är ett helsike att försöka läsa en blogg numera. Bannern äter upp nästan hälften av sidan.

Reklam pa bloggar hemsidor banners

Här ser ni hur en banner nästan äter upp hela sidan, så irriterande när man ska försöka läsa en sida/blogg.

Jag har märkt att allt fler och fler söker sig till egna bloggar, fristående och frigående haha nä men ärligt. De testar sina vingar och kör på eget domän namn och sida. Ibland funderar jag på samma sak men samtidigt vet jag att de tappat en hel del läsare och det vill jag inte. Jag tycker om er så mycket och vill inte förlora er.

Men däremot är det på gång med nya projekt och det kan hända att det kommer att påverka denna blogg också.. återstår att se men spännande blir det. 😀


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig