VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag tror på 2019

fitness-viktresa

Vilket go jag hade idag. :) Jag gav järnet på jobbet, jag gav järnet på gymmet och järnet med storkok igen. :) Har förberett och testat lite nya recept inför veckans luncher och middagar. Jag är i ett härligt flow just nu och det bästa sättet att hålla det vid liv är att inte ”over do it”. Jag har lätt att over-do-it på det sättet att jag tar på mig för mycket som jag vill testa, nya träningsmetoder, nya maträtter, nya tänk, nytt allt och det blir tillslut pannkaka av allt.

Så den här gången låter jag träningen vara enkel och fokuserar på kosten. Ny kost, nya maträtter och storkok för att undvika veckansstress med arbete, barn och träning. Jag har lovat mig att skapa mig ett enklare och lugnare liv med mer flyt och mindre stress. Och så ska det bli. Med mycket planering, för det kräver mycket planering i början, tills man kommer in i det för sen går det över till vana och då flyter det bara på..

Jag bokade tid till läkaren också, fick den tyvärr till nästa vecka men det är ju bättre än inget alls. Men jag ska se vad vi kan göra åt mina hormoner, min brist på testosteron är förödande för min träning och ork. Så nu har jag pausat min träning med Olga på Mammafitness och kör på egen hand ett tag tills det är utrett och behandling är påbörjad. Håll tummarna för att jag ska slippa injektioner!

Nu är jag däremot rätt så trött, ska snart lägga barnen, läsa lite bok och sen ska jag varva ner så att jag lägger mig lugn och inte stressad. Jag tror på det här året, jag tror på 2019, det är det året då jag tvingar mig att må bra, att tänka på mig själv och mitt välmående.

influencer-toppblogg-bloggare-viktnedgang

minviktresa-mama-latina-strong


Annons

Kommentarer


  1. Nina green 8 januari, 2019 on 12:02 Svara

    Heja heja heja dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig