VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag ska bli Morgonpigg

Lamadre_se_photo

Hello! Det är redan onsdag och här går det undan. Det är en del att göra på jobbet så dagarna går fort förbi. Jag är inte många timmar på kontoret ändå eftersom jag känner att jag får mer gjort hemma utan distraktioner. Ibland har man såna perioder. Jag är inne på att göra en förändring också så det kräver en hel del tid av mina tankar och mig själv så att jobba hemma är rätt så perfekt då, för att få lite av både och.

Jag hade tänkt att vara med på ett event idag som var rätt viktigt, det var ett event med Trygghansa men blev tvungen att avstå. Jag har så mycket annat just nu så det får tyvärr vara. Men det kommer nog fler chanser.

Jag har börjat läsa boken Morgonpigg igen så det är en anledning till varför jag är uppe tidigare numera och gå till sängs tidigare faktiskt. Det sägs av väldigt väldigt många framgångsrika människor, att man är mer effektiv på morgonen, tidigt innan alla andra har vaknat än på kvällarna. Det ligger nog något i det, jag testar. :) Lite kaffe på det så är det en perfekt morgon. 

dianalamadre_samarbete


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig