VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag ska bli Gudmor!

I helgen fick jag en av de bästa julklapparna jag kunnat få det här året eller på länge! En minnesvärd present och gåva som fick mig att brista ut i stora tårar att jag inte ens kunde prata. Eddie blev panikslagen och frågade direkt -Colombia?
Varpå jag bara nickar, för jag får inte fram något mer.
Min mor och hennes yngsta syster står varandra väldigt nära, närmst av alla 11. Då de är de två yngsta av hela skaran.
Jag är ju enda barnet och ”Nana” (som hon kallas men inte heter) är rätt så nära i ålder. Vi har stått varandra närmst av tjejkusinerna och varje gång vi ses är det som att vi alltid levt med varandra. Livet går vidare men det är som att vi alltid följt med på något sätt trots distansen.

Nu har hon också blivit mamma. Hon fick sin söta Alma för 2 månader sedan och ska snart döpas.
Min gåva?

JAG SKA BLI GUDMOR!! ♥

 

Min sorg- distansen, jag blir så ledsen att faktiskt inte kunna vara med på dopet. Men vi löser det genom att ha en annan kusin (hennes lillasyrra) som min representant.
Hur det funkar? – vem bryr sig, hörde ni att jag skulle bli gudmor!?
Första gången och jag tar det på största allvar, hehe. Ska lära henne allt jag kan, ge henne allt hon behöver om inte mamma och pappa kan och finnas där så fort hon behöver.
Min irritation– Hur kan det inte finnas plan som flyger över atlanten snabbare, alltså vanliga plan? Måste det verkligen ta 13 timmar! Omodernt. Vi kommer aldrig över till Colombia på mindre än 9000 kr/biljett och på mindre än 18 timmar.

Jag har inte träffat henne, Alma. Jag har inte burit henne, jag har inte sett henne i verkligheten men jag älskar henne redan. 

bebis-sakar


Annons

Kommentarer


  1. anonym 6 december, 2018 on 18:16 Svara

    Grattis. Hon är jättesöt. Oj vad biljetterna var dyra. Kram.

    • ♡ Diana ♡ 7 december, 2018 on 08:26 Svara

      Anonym: Åh tackvisst är hon! Ja det är så dyrt, och då var det okej priser annars ligger de på 10.000 kr /biljett uppåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig