VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag blir vegan

Idag kom jag hem slutkörd. Nollad på energi och trött i huvudet, känslig mot höga ljud. Jag känner mig inte stressad men det var bara en dag med mycket att göra. Däremot fick jag lite besök idag som gjorde att jag inte kände efter så mycket, så det blev lite lättare av att bara prata och ha sällskap.

chill

chill mode

Eddie har fått för sig något nytt. Han har sett någon Netflix dokumentär som visar hur djur blir behandlade och hur hemskt det är allt vi äter så nu har han gått in stenhårt på att bli vegan. Inte ens vegetarian utan vegan! Vi kan inte ens börja med något lätt utan ger oss in på det tunga rakt av. 🤦🏻‍♀️

Jag tycker att det är jättebra att bli medveten, det är bra att inse hur djur behandlas, hur mycket skit vi stoppar i oss i våra kroppar och tänka på oss och våra barns framtid. Men det är ingen lätt match, det blir en stor omställning att ändra om vår kost. Så jag har en hel del research att göra denna vecka och helg. För den här veckan är det sista gången vi äter det vi äter idag. Vi har köttfärs, kycklingfile, lax, ägg och massa mjölk som vi ska göra oss av med, resten är bara grönsaker och bönor i hemmet. :)

Tips på bra sidor för vegansk mat? 

mammafitness


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig