VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur och vad man gör av det hela…

Godmorgon finisar. Det är FREDAG och jag mår så bra. Är så sliten efter dessa svåra veckor med jobb, skolstart, sjukdomar och en massa annat. Jag har så mycket att hålla klart i huvudet och känner faktiskt hur stressen hinner i kapp mig mer och mer, vecka efter vecka. Men, jag gör något åt det. Jag försöker varva ner på kvällarna, går och lägger mig tidigt för att ha tid att andas, ta det lugnt, meditera. Jag lyssnar på podcast med mentalträning, jag försöker hålla mig glad, positiv och träningen är bland det viktigaste för mig just nu. Utan min träning hade jag förmodligen inte klarat av veckorna. Varje dag tränar jag, tar powerwalks och styrketränar varannan dag. Man kan inte bara sitta och klaga hela tiden men inget göra, känner man att ens liv håller på att kväva en så får man göra något åt det.

Jag vill inte byta jobb, för jag trivs så bra med mitt jobb faktiskt. För mig handlar det inte om att byta jobb, byta familj eller nått. Utan bara att acceptera att ibland är det lite värre i vardagen och bara göra det bästa du kan för att må bra. Just som att ta vara på dina lediga timmar, se till att andas, var närvarande i allt du gör, var här och nu, se vad du har framför dig.

Nu vill jag bara önska er en fin fredag, en fin helg, en fin dag, en fin timme. Må bäst. För nu ska jag köra hårt med mitt härliga jobb och sen njuta av en välförtjänt AW med några kollegor.

Mallorca_palmer_semester_livet


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig