VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hitta ungen…

knasbollen

Försök att hitta ungen.. 

Alltså det här med att man hämtar barnen från förskolan och de gärna vill klistra fast sig vid iPaden ganska direkt.. vad är det liksom. Jag orkar inte ens se det. Nu har vi oftast haft regler gällande tider på paddor och tevetittande. Helger är lite mer fritt men vardagar vill jag helst bara se de med paddor, telefoner eller filmer typ max 1 timme.

Men grejen är att även om vi har en visstid på elektroniken här hemma så är det ju det första de tar tag i när de kommer hem. Är så trött på det. Samtidigt vill jag inte sätta för mycket regler och tråkigt i hemmet för att det är ju påfrestande med alla andra regler som de redan har i förskola, skola, fritids, aktiviteter, etc. Men ja, det gäller att planera lite, så för att undvika det har jag hittat på något hela veckan lång, varje dag, direkt efter förskola/skola. Lite påfrestande att alltid komma på något att göra än att bara komma hem och ta det lugnt, rita lite, vila och ligga och prata istället men det kommer kanske längre fram?

För någon vecka sen hade vi vattenturnering varje dag nästan. Ibland med familjen bara, ibland med grannarna också (se film här). Men nu börjar det nästan bli för kallt för vattenlekar.. snart i alla fall. :)

vattenballong


Kommentarer


 1. Martina 6 september, 2016 on 07:10 Svara

  Haha va söt hon är, kojbygge 😉

  Men du har SÅ rätt och precis så känner jag med, jäkla fika och jäkla dåliga karaktär. Det sjuka är ju att jag VET att om jag bara VILL och har bestämt mig så kan jag skippa, varför vill man inte tillräckligt mkt, jag var ju stenhård med mig själv från nyår till mars-april liksom. suck! Haha men jag ska verkligen försöka att minska sockerintaget nu och köra på med några pass i veckan, mitt mål är minst 3! Vi får peppa varann, du är grym!!! KRAM <3

  • Diana - "La madre" 6 september, 2016 on 10:48 Svara

   Martina: Ja men ärligt, va fasen, den här jädrans fikan, orkar inte kämpa emot hela tiden men varje helg är den där på bordet igen!!! HAHA usch. Ja vi får kämpa på tillsammans 😀

 2. Martina 6 september, 2016 on 11:14 Svara

  Jag vet, det värsta för mig är kaffe och choklad, jag älskar att ta micropauser i vad man nu håller på med hemma om helgen och ta en kaffe och choklad alltså! Så himla onödigt men såå gott! Hmm

 3. Hanna 6 september, 2016 on 12:29 Svara

  Jag gillar inte heller att det är tv/dator är det första barnen tänker på när de kommer hem. Smart det där med att hitta på aktiviteter varje dag.

  • Diana - "La madre" 6 september, 2016 on 12:33 Svara

   Hanna: Nä det är ju så frustrerande att man inte kan hitta på annat än bara en ipad typ! ååh… ja men det där med aktiviteter, påfrestande också. :( Ha en fin dag tjejen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig