VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemma från BB

Det är så skönt att äntligen vara hemma från BB. Vi är så trötta och slitna men det tillhör och man vet ju att det går över. Just nu är vi bara så otroligt glada och lyckliga över att få vara hemma med vår andra dotter och njuta av Keylas närvaro. Mina tårar bara rann ner för kinderna när jag såg Keyla, det kändes nämligen som om vi inte setts på över 1 månad. Men det är ju bara 3 dagar sedan och ändå sved det i hjärtat över att vara borta från henne.

Keyla verkar gilla vår bebis, vi säger hela tiden att bebisen är hennes (dvs hennes lillasyster) och inte att det är VÅR nya bebis. Vi försöker så gott vi kan, rent psykologiskt, att ge henne bra stöd, uppmärksamhet och dela på tt vara med Keyla. Hittills märker vi inget speciellt mer än att hon är så nyfiken på bebisen.

Okej ren info om bebisen nr 2:
Född: 110717 kl 22:19
Namn: Kiana
Längd: 49 cm
Vägde: 4155 gram

Nu säger jag Godnatt för idag, jag kommer inte orka sitta mer vid datorn och måste förbereda mig/oss på en galen natt. Keyla har somnat men Kiana ska ju äta mitt i natten (vi måste väcka henne) så vi vet inte hur det kommer att gå.

Sovgott!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig