VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemlösa hundar

I samarbete med Hansesgården

Vi går rätt mycket här i Colombia, samlar på mig så mycket steg jag bara kan. Siktar på 10.000 steg per dag men toppar med 12.000 många gånger och ibland under målet. Något vi ser mycket av här är grönskan, mycket skog, träd, palmer, grönt trots att landet är väldigt varmt. Men sen har vi upptäckt annat också.. Det finns så många gatuhundar här i Colombia. Självklart är det annorlunda från stad till stad men just nu är vi i en stad med väldigt många sådana. Vissa är dessutom med tjock päls, hundar som borde bo i kallare klimat, inte i såna varma som denna. Men nu är de här och de flämtar av värmen och då kom jag på att det finns en hundbutik på nätet som har bland annat kyldukar för hundar. Egentligen har de allt från en duk till halsdukar och halsband som kyler. Det vore ju verkligen något att sätta på alla söta små hundar här omkring. Så himla synd om hundar som har så mycket päls, har de tur så har de en flod att doppa sig i men annars vet jag inte hur de gör.

Sen finns det, i vissa områden, jättesöta hundar med valpar och de vill man ju bara stoppa ner i väskan och ta med sig hem. Man önskar att rädda de alla men det är ju en omöjlighet, livet är som det är.

samarbete

Apropå djur och hundar så ska jag se om jag hittar något liknande till min kusins hund. Hon har två stora hundar, kan inte rasen men de är stora och gråa, korthåriga som tur var så det är inte jätteproblem med värmen men ändå rätt påfrestande med 30 grader varmt eller mer, för en hund. Så något liknande vore ju bra att hitta, en kylarduk att ligga på eller en liten hundpool haha.

pool vovve-pool


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig