VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemligheten släpps…

Ja dom flesta visste väl redan va det va och många andra av er gissade säkert rätt. Jag har vart tyst om det pga jobbet, har vart rädd att mitt jobb skulle varslat mig om det va så att dom visste. Jag vet att man inte får sparka någon som är gravid men så vet vi ju att verkligheten ser inte alls ut som den egentligen ska. Men nu har varslingen vart, jag har fått mail om att jag inte är drabbad och nu kan dom inte ta tillbaka det. Så jag orkar inte sitta med det här inom mig längre, nu ger jag upp och vill skriva om det på min blogg.

 

Som ni ser på kollaget här ovan så är vi gravida. Jag är nu i 19e veckan och är på ingång in till vecka 20. Alltså har halva tiden snart gått, 20e veckan, 5e månaden!!
Idag hade vi ultraljud och fick se vår lilla groda, vi hade faktiskt tänkt att kolla könet. Vi är så nyfikna att vi inte kan hålla oss, vi vill inreda bebisrummet och köpa lite saker. Men vår lilla groda låg (som en liten groda) nedåt, det bara gick inte att se. Barnmorskan försökte peta och reta upp bebisen men det gick bara inte. Vi fick se en tydlig profil, en tydlig hand och kroppen. Det va nått helt annorlunda och imponerande, tårarna bara sprutade på oss så fort vi såg det lilla lilla hjärtat slå. Vilken otrolig sak att få uppleva.

 

 

Min graviditet har verkligen vart bra, har inte mått illa, har inte spytt en enda gång. Inga direkta humörsvängningar, vilket L.A va väldigt rädd för eftersom jag har ett galet temperament. Det enda som jag kan säga att jag inte direkt gillat med att vara gravid är att jag snabbt gick upp i vikt, blev vattenfylld och att jag va så trött i början. Jag gjorde ju inget annat än att sova, jag som aldrig sover mitt på dagen eller ens lägger mig tidigt, plötsligt va det så att jag bara måste sova, på dagen, tidigt på natten, ja hela tiden. Men nu har det gått över och nu är det bara vikten samt det eviga kissandet som faktist är störande.
Men annars är min graviditet suuuper bra!
Är hur glad och lycklig somhelst, allt har gått som det ska och som planerat.


Kommentarer


 1. kaffemorsan 16 januari, 2014 on 19:22 Svara

  Men gud vad kul, att du lyckats hålla det hemligt så länge. Himla kul och stort stort GRATTIS till er!

  KRAM

 2. Åh stort GRATTIS! :)

 3. När det började… | - Diana - 12 mars, 2015 on 20:50 Svara

  […] HEMLIGHETEN SLÄPPS… […]

 4. När det började… | La Madre 25 mars, 2015 on 11:38 Svara

  […] HEMLIGHETEN SLÄPPS… […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig