VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Har ångrat mig

Vill ni höra på något otroligt nu… jag har ju alltid velat flytta från huset till lägenhet. Otroligt nog har mina nya planer gjort att jag inte kan röra mig härifrån, känslomässigt. Jag tänkte kanske ta en lite äldre lägenhet som ändå ger barnen möjlighet till lite mer vänner och så, men jag kände inombords att jag inte klarade av det. Inte just nu, vet inte vad som hände. Tänk att det tog mig 8 år att bli van att bo här, hur sjukt är inte det. Shit vad länge jag varit mamma, vad länge vi bott här och tänk att jag varit med Eddie i 12 år det här året i oktober. WOW, 12 år. Sjukt ju och vi har inte gjort slut en endaste gång sedan vi blev ihop. Inga fram och tillbaka utan bara varit tillsammans och still growing strong. 👊🏼 Så tacksam för det.

vackert-skonhet-beauty

Igår eftermiddag hade jag hela min familj samlade hemma och jisses vad vi triggar varandra till att skapa nya planer, att tipsa varandra och använda varandra som bollplank. Vi är alla inne på samma banor gällande att återvända till Colombia inom kort. Det känns bra, vi går mot samma mål, samma önskningar så något skoj ska vi väl kunna stötta varandra i.

Nu har jag lite att göra in the mall (inte av scandinavia), behöver åka och sy upp en byxa jag har, jag ska sätta mig och göra matlistan för kommande vecka och sen hitta på något skoj med barnen i detta regniga höstväder.

vardagsrum

home-stil-fashion-style


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig