VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Happy Christmas

provkora-livit-surprise-fodelsedag-bday-30ar

My old days på en upplevelse-event

samarbete-blogg

Nu är det inte långt kvar till jul! Man ser hur alla blir mer och mer stressade, inklusive mig själv. Mina stackars vänner hinner inte köpa något till sina respektive eller andra familjemedlemmar och jag har ju då bästa tipset till er som är i samma sits.

Jag tycker att kommer man inte på något så ska man inte tvinga fram något bara för att köpa. Det kan lätt bli fel och jag tycker inte det känns som att det kommer från hjärtat då, det blir mer ett påtvingat köp och för att inte tappa face som man säger.

Presentkort känns oftast tråkigt men jag tycker inte det behöver vara det. Är man ute i sista sekund, har inte kommit på något bra än, så varför inte köpa en upplevelse? Jag älskar upplevelser, speciellt när det är presentkort och man får välja själv.
Jag vill göra allt från att äta middag på en båt en mörk kväll med massa tända ljus, till att gå på spa, massage eller danskurs.

På bara 5 minuter kan du gå in och klicka hem ett presentkort som du kan få på mail, skriva ut och vips hade du en färdig julklapp. 😉

samarbete

Själv ska jag sätta mig ner med en lista och checka av de jag är klar med och de som är kvar. Många inom vår familj/släkt reser bort nu så det är inte många hemma.

Men just nu blir det pepparkaksbak och en god te att njuta med pepparkakorna sen.
Tänk vad lite bak kan göra en lycklig med barnen.

Har ni egna julklappstips är ni välkomna att skriva ner de här nedan för att andra ska få ta del av de. 🎄


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig