VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Han döpte stjärnan efter mig

Natt-tavla-posters

samarbete-tavlero

 

 

Jag älskar tavlor och posters i mitt hem. Förr var jag mer för privata tavlor men nu är det lite av allt. Vissa väggar är personliga, privata och andra är inspirerande, motiverande och markerande eller vad man ska säga. Stället jag saknar fler posters på är hallen, köket och kanske sovrummet. Jag skulle gärna vilja ha något som har med stjärnorna att göra, det skulle betyda mycket för mig. Jag har ju till och med en stjärna som är döpt efter mitt namn, mitt flicknamn, innan jag var gift. Ett ex till mig köpte en stjärna till mig i present, kommer inte ihåg om det var julklapp eller födelsedagspresent eller till och med alla hjärtans dag present. Men det är bland det finaste jag kunnat få av en person faktiskt.

Natt-tavla-posters

Den här postern finns hos tavlero.se

Men till köket vill jag verkligen ha något som har med kaffe att göra! Jag är ju verkligen en kaffemänniska, jag vill inte ha ett enda möte utan kaffe först, jag vill helst inte jobba eller göra större saker fören jag fått i mig min kaffe. Jag får världens huvudvärk utan min kopp kaffe på morgonen, japp så koffeinberoende man kan bli. ☕️ Postern med ”But First Coffee” passar mig så otroligt bra, såväl i hemmet som på jobbet, men där blir det svårt att ha en tavla uppe, hehe.

Tavlor och posters får ett hem att se hemtrevligt ut, inrett och bebott. Tavlor och gardiner gör ett hem mysigt och sätter personlighet. Utan blir det bara naket.
På Tavlero finns det fina ramar i olika färger så som svart, vitt, ek, silver och guld. Det sistnämnda är min favorit och vad jag håller mig till då mitt vardagsrum är inrett i det. Men i köket skulle jag nog ha svart.
Det finns mängder av posters med citat, naturbilder och även fototavlor. Kika in för att hitta din favorit.

Hittar du något du gillar och vill klicka hem så lämna en kommentar så ger jag dig en rabattkod på 20%!!

samarbete

Posters finns hos tavlero.se


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig