VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Håll i hatten

 

This post contains adlinks

Ni vet att Black Friday börjar snart va? Det är på gång den här veckan som kommer. Jag har förberett med det jag behöver och inget annat. Ska bara hålla mig till att köpa det som är mig nödvändigt och nada more. 😉 Hoppas planen funkar, planen att finta mig själv haha.

Hur har ni haft det? Jag har haft rätt mycket den här veckan och mer den här helgen. Det har varit fullt ös med att fixa boende, med att se hur jag ska göra med jobbet.. kommer nog mest troligt gå hemma ett tag nu och fokusera på sociala medier på annat håll. Inte så troligt att den här bloggen kommer att fortsätta men jag tänker ta mig betänketid december ut. 2020 tänker jag börja med nya krafter antingen kvar på den här bloggen eller på annat håll eller lägger ner helt.

Jag behöver en ny början, ny start och som sagt, min önskan just nu är att foka på att kanske inom en inte för långt bort framtid, bo i Spanien. Drömmer är till för att uppfyllas är det inte det? Eller drömmer jag för overkligt? Äsch jag vet inte, jag tycker om att bolla med er, jag tycker om att ni finns här och följer mig på vägen. Att ni ”tröstar” mig indirekt och finns där bara.

Stor kram fina ni, håll utkik från och med imorgon hela veckan ut. 😉

Ps finns det speciella märken och butiker ni gillar få tips ifrån? Underkläder, träningskläder, hemma prylar, leksaker?

Nu ska jag byta om till träningskläder och testa på lite yoga och andningsövningar.

 

1. CRAFT Singlet / 2. CASALL Keep cold yoga bottle / 3. CRAFT Tee / 4. CASALL Yoga Mat / 5. CRAFT 3/4 / 6. YOGIRAJ Studio Classic Yogamatta / 7. YOGIRAJ Meditation Cushion / 8. KORA ORGANICS Aromatherapy / 9. CRAFT Sport-BH / 10. CASALL Yoga Mat / 11. CRAFT Tights / 12. CRAFT Hood / 13. YOGIRAJ Yogamatta Bag / 14. GRÖNA GREDELINA yoga clean / 15. CRAFT Tee


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig