VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Godmorgon med mys

samarbete_Influencer

Mys var det rätta ordet. För idag mjukstartar jag här hemma. Går omkring i min trasiga morgonrock och myskläder för att mjukstarta men sen byter jag om och drar ut.

Jag har hittat de bästa pyjamaskläderna man kan ha. Så mjuka, så sköna och lätta. Twilfit’s short och linne finns i flera färger och jag har den som fanns förra året, ljusrosa med vit spets. Nu har jag märkt att den börjar bli stor och hängig av sig, så jag funderar på en svart denna gång eller grå? Grått och vitt är väldigt fint det med. Men som sagt, de är så sköna och det är det som är viktigast.

Fast snart ska jag svira om till träningskläder, för jag behöver mina morgonpass för att må bra resten av dagen. Jag har märkt att det gör mycket mentalt för mig.

Kolla de snygga pyjamasarna ↓

 

adlinks from Adviral

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

Vilken skillnad det är i vårt hem förresten, för några veckor sedan hade vi problem med ventilation eller med värmen, det var iskallt på nätterna och hela dagarna gick jag hemma och frös när jag väl var hemma. Jag la mig med träningskläder (rena såklart!) för jag har inte pyjamas som är långa, har bara kortbyxor och linnen.
Men nu är det plötsligt varmt, nästan för varmt på nätterna. Galet


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig