VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Go’ kväll

Go’ kväll alla fina. Varför skriver jag ”Go’kväll”, Jo för att jag är så stolt över att min vän S har varit med på teve. Hur coolt är inte det, hon åkte till Umeå för att vara med i programmet Go’ kväll ”gör om mig”. Och oj vad de gjorde om henne, från halvkort hår till väldigt kort. Från slappa kläder till lite tightare. Från noll stil till mycket bättre. Nu vet jag inte om hon är nöjd, hon skulle komma in imorgon fredag till kontoret, direkt från Umeå. Hoppas hon orkar. Ska bli kul att se henne kort hårig.

Min vackra Bangladesh, så jädrans fin.

Make-over-go-kvall-svt

Idag fyller ju min mamma år, men hon ville inte komma över till oss för hon var trött, orkade inte göra något sa hon igår. Idag ångrade hon sig igen, ångest på hög nivå eller? Men hon hade varit ute och promenerat och orkade lite mer. Så vi åkte över efter jobbet, lämnade blommor och present, åt en bit gott. Och sen hem igen, rätt snabbt, kolla på Go’ kväll, natta barnen och snart ska även jag ner i säng för jag är så fruktansvärt trött idag.  Skönt med helg snart!

casa-mama-latinos


Annons

Kommentarer


  1. anonym 5 april, 2019 on 06:39 Svara

    Oj jag missade det. Hon blev så fin jag ser ju lite på dina bilder här. Vill önska dej trevlig helg och jag tycker din blogg är bra. kram.

    • ♡ Diana ♡ 7 april, 2019 on 20:06 Svara

      anonym: finns på svt play om man vill se det. Det är ju inget program som jag vanligtvis kollar på men alltid kul när man har vänner som är med. 😀 Men det gick ju sådär… haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig