VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Genom eld och vatten

Har ni någon gång behövt säga till en bekant eller vän om deras barn? Vad jobbigt det är tycker jag. Det är nog något som ingen vill göra, för att undvika konflikter. Och man gillar ju inte direkt att höra kritik om sina barn. Vissa kanske skäms, känner sig anklagad och går i försvar, helt förståeligt. Vilken kan skapa konflikter i den relationen man har, vän eller bekant. Jag tycker inte om att behöva säga till vuxna eller barn heller för den delen dock har jag lättare att ta emot kritiken, för jag ser hur min verklighet ser ut, vilka brister jag och andra i min familj har och står för de på ett ödmjukt sätt. Men ibland måste man säga till..

Jag kommer alltid att sätta mina barn först. Kommer aldrig att acceptera utfrysningar, mobbing eller elakheter. Kommer alltid att försvara mina barn i allt, genom eld och vatten. Och ännu mer viktigare nu när de börjat skolan! Kommer alltid att visa mina barn att jag finns där, lyssnar, förstår och försvarar men kommer också alltid att lära de att försöka stå upp för sig själva också (för mamma kommer inte alltid finnas där).

Men hur man än gör så är det inte kul att behöva uppfostra vuxna för helst vill man ha en god min med alla. Nu hoppas jag bara på att de berörda tar mitt samtal som något konstruktivt och upplysande istället för att hitta hat och ogilla mina tankar och åsikter.

Peace and love sötnosar, peace and love.

love_karlek_respekt


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig