VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagslyx med Spa

Vilken härligt dag det blev då! Jag var hos läkaren och det verkade vara något litet skräp i ögat och sen har jag gnuggat och skapar ett sår i ögat. Så ja, lite svullen och irriterad kommer jag nog att vara ett tag. :( Men jag rusade in till stan ändå, mötte upp mitt sällskap för att gå på Select Spa Collection.  Wow vilken härlig massage, välbehövlig och avslappnande. Valde bort ansiktsmassage pga ögat men annars var det precis det jag behövde för min stela rygg och axlarna. Tack Spa Collection för en härlig vistelse.

Collection Spa Selection massage

Nu är jag hemma igen, har paket att hämta från Gymgrossisten (love it) och ska snart iväg för att lämna barnen hos mormor. Så de längtat att få sova över hos sin mormor. :) Sen har jag och maken lite biodejt. Äntligen ska jag få se Captain Amerika: Civil War! Åh vad jag längtat, jag är en sån herotorsk, riktig liten Marveltönt haha :)

Ha en jättefin fredag, med härligt väder, gott sällskap, härliga stunder. Ta hand om varandra, ta vara på varandra, var vänlig, var ödmjuk, le. 

Kommentarer


  1. Anna 29 april, 2016 on 20:24 Svara

    Det där med skräp i ögat och gnugga är aldrig lyckat :( Jag lyckades med konststycket att få en hel vedklabbe upp i ögat när jag högg ved en gång. Ögonläkaren tittade skeptiskt på mig när jag försökte förklara hur det gick till :)
    Ha en fin fredagskväll med mannen din

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig