VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagslistan

Fredag och löning! Vilken härlig dag det här kommer att bli känner jag.
Att börja dagen med träning, meditation, frukost i min ensamhet med en bok och sen sätta igång jobbet, är riktigt härligt. Det lägger en bra grund för hela min dag. Sen har jag läkartid på lunchen, tandläkare med storasyster på eftermiddagen och sen är det egentid med henne hela eftermiddagen. Ser så fram emot den här dagen, längtar verkligen. Men jag måste bli av med lite jobb först.

Veckans_tacksamhet

Veckans sämsta

👎 .. Att det ska regna hela dagen idag på min dag med min dotter (enl väderapparna)

 

Veckans bästa

👍 .. att jag uppnått 4 dagars träning på morgonen, alla träningsdagar är gjorda, har en kvar men den kan jag göra närsomhelst eftersom det är powerwalk.

👍 .. att mina barn bara blir smartare och smartare för varje vecka som går och jag får vara här och ta del av det. Jag får vandra på denna jord och uppskatta de, se de, höra de och ta del av allt det häftiga de lär sig och utvecklas till att bli.

👍 .. jag lär mig nytt och blir grym på jobbet haha, det känns alltid bra att lära sig nya saker .

👍 .. idag har jag egen tid med min äldsta dotter, ska bli såå härligt att få vara själv med henne och ha mor och dottertid. 💕

 

➡️ Resultat av veckans mål

  • Ha morgonträning 4 dagar denna vecka – Yes, idag körde jag min 4e morgonträning och jag älskar varje morgon!!
  • Läsa ur min bok 5 mornar denna vecka –  Njae, jag missade en dag men med flit, jag behövde reflektera det jag hade läst. Känns underbart att vara igång med läsningen dock. 

Hade du några mål denna vecka? Har du uppnått de?

Ha en fin fredag!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig