VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredagslistan

Hej Fredag, som jag har längtat efter dig. Jag tycker veckan gick snabbt förbi, så jag har väl inte hunnit lida mycket men det har varit en rivstart som känns tillbaka till ruta ett om vi säger så. Saknar min kollega som är så härligt skrattig och mysig av sig. Saknar våra promenader och personliga prat. Man har ju olika snack med olika kollegor och jag saknar min Millis närvaro.

Men nu är det fredag, det är skönt med helg men ändå inte. Har lite ångest över hur det kommer bli i helgen med tanke på resebokningar som havererar och grejer. Men kanske jag får ha en bra inställning, lite piggare mentalt och bättre koll vad vi söker för att snabbare komma någon vart.

Idag ska kampanjer upp, möten bokas och gå på och sen hem så snabbt som möjligt. :) Så vi kör en fredagslista att börja med.

toppblogg-influencer-blogg-kvinna-power-samarbete

Veckans sämsta

↓ .. att inte lyckas boka Colombiaresan någon gång!!
↓ .. att ha så mycket på jobbet igen, inget blev bättre under julen även om kraften är bättre, jag orkar mer efter att ha vilat upp mig i två veckor. Men snart är vi där igen om det fortsätter.
↓ .. otroligt dålig sömn denna vecka då stressen sätter igång lite, svåra dagar och lillan som väcker mig på nätterna för att hon inte mår bra

Veckans bästa

↑ .. att veckan gick fort
↑ .. att vi är inne på nytt år och det känns lättare att skaka av sig sånt som är jobbigt och tänka ”fokusera på det som är bra..” Nystartkänslan som gör att man har lite mer ork.
↑ .. min fina stöttande pappa, vi har lite tuffa familjeförhållanden ibland i vår släkt men min pappa och jag är som piraterna, vi håller ihop.. eller är det koala björnar som gör det eller ja ni förstår vad jag menar. :)

Nu kör vi jobb, sen åker vi hem, gymmar och degar med familjen *längtar* !!

influencer-toppblogg


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig